15 фото моделі Razor Candi, яка видалила собі соски, щоб обійти фільтри, але це не точно (15 фото)
Декілька днів тому інтернет сколихнула новина про альтернативну тату-модель Razor Candi, яка зважилася на відчайдушний крок, щоб завжди залишатися на зв'язку з передплатниками. Справа в тому, що більшість знімків красуні мають еротичний характер, через що не відповідають правилам Instagram.
За публікацію неприпустимого контенту Candi могло б загрожувати видалення фото або блокування всього облікового запису, але воно знайшло оригінальний вихід зі становища… видаливши собі соски.
Про видалення сосків розповіла сама Кім (справжнє ім'я дівчини) на своїй сторінці у Твіттері. Вона виклала кілька фото грудей з неприродними змінами і залишила до неї шокуючий підпис:
Нарешті я це зробила! Мені хірургічним шляхом видалили соски, щоб я могла вільно публікувати фото у Instagram. Така гарна робота, навіть шрамів не видно!
А ось і ті самі фотографії:
Передплатники моделі відразу почали писати, що вона «божевільна», і лайки в інстаграмі не стоять таких жертв. Новина про це швидко поширилася інтернетом, внаслідок чого вже скоро профіль Razor Candi став ще популярнішим.
Щоправда, що в тебе немає сосків?
Дітлахів, хто знає, у неї є соски?
Після того, як на пишногруду брюнетку обрушилася хвиля критики, вона змушена була зізнатися - ніякої операції з видалення сосків не було.
Це лише фотошоп, — написала Candi.
Очевидно, що таким чином Razor Candi хотіла привернути увагу до свого облікового запису. І її прагнення легко пояснити, адже Інстаграм є для дівчини одним із джерел доходу.
Красуня заробляє життя тим, що працює альтернативної тату-моделью.
Що таке? Альтернативними моделями називають власників незвичайної зовнішності, часто зміненої пірсингами, тату чи операціями. Кім ідеально підходить під цей опис.
Таких дівчат, як наша героїня, не побачиш на подіумі чи обкладинці модного журналу, але в інтернеті вона справжня зірка.
На сторінку Razor Candi в Інстаграм підписано понад 120 тисяч осіб, ще 10 тисяч на резервному акаунті та 25 тисяч - у Твіттер.
Також у дівчини є сторінка на сайті Patreon, де вона збирає «пожертви», а натомість ділиться відвертими фото, відео та іншим контентом категорії 18+.
Постійними відвідувачами Razor Candi у Patreon є майже 200 осіб.
Ми раді, що дівчина все ж таки залишилася з сосками і ця моторошна новина виявилася фейком.
А що ви думаєте про цю історію?